Eğitim

Ali Mahir Başarır’dan Samimi İtiraflar: Recep Tayyip Erdoğan’ın İmar Dersi

CHP Grup Başkanvekili Haberler.com’da Haber Bahane Programına Konuk Oldu

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Haberler.com stüdyosunda sunucu Gökay Kalaycıoğlu’nun Haber Bahane programına konuk oldu. Program boyunca samimi itiraflarda bulunan Başarır, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üniversitede derse girdiğini ifade etti.

“Erdoğan İmar Dersime Girdi”

Başarır, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak, “İlk kez söylüyorum burada. Recep Tayyip Erdoğan imar dersime girdi. O zamanlar belediye başkanlarını idari hocamız çağırıyordu, imar derslerine veriyordu. İşte Sefa Sirmen geldi ondan sonra Recep Tayyip Erdoğan geldi, imar dersi verdi. İmar adına şanssızlığımızdı.”

“Keşke Deddiğini Yapsaydım”

Recep Tayyip Erdoğan’dan ders aldıktan sonra 32. Gün programına geldiğini belirten Başarır, “Soru sordum kendisine. O videolar çıktı. Bayağı sohbet ettik. Ben hatta uzun boylu, zayıf yani çok yakışıklıyım demeyeyim ama omuzlarım falan geniş spor yapıyorum. Tayyip Bey, ‘Sen ne avukatı olacaksın? Manken olsana’ dedi. Keşke dediğini yapsaydım belki bugün başıma bu kadar bela olmazdım” şeklinde konuştu.

Ali Mahir Başarır’ın verdiği samimi itiraflar, Recep Tayyip Erdoğan’la olan geçmişini ve ilginç anılarını gün yüzüne çıkardı. Bu röportaj, siyasetin dışında bir bakış açısı sunarak dikkat çekti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu