SON GELİŞME
--:--:--

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Adımızı milletimizin kalbine şanla, şerefle nakşettirdik

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congressium’da düzenlenen AK Parti Ankara Teşkilat Buluşması’nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan’ın konuşmasında vurguladığı başlıklar şöyle: Erdoğan, partilerini kurarken Türkiye’nin kısa sürede büyük mesafeler alabileceğine dair birçok kişinin şüpheci olduğunu belirtti. Eğitim, sağlık, adalet, emniyet, ulaşım, ekonomi, dış politika, turizm gibi alanlarda ülkenin hızla ilerleyebileceğine dair…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Adımızı milletimizin kalbine şanla, şerefle nakşettirdik

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congressium’da düzenlenen AK Parti Ankara Teşkilat Buluşması’nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan’ın konuşmasında vurguladığı başlıklar şöyle:

Erdoğan, partilerini kurarken Türkiye’nin kısa sürede büyük mesafeler alabileceğine dair birçok kişinin şüpheci olduğunu belirtti. Eğitim, sağlık, adalet, emniyet, ulaşım, ekonomi, dış politika, turizm gibi alanlarda ülkenin hızla ilerleyebileceğine dair inançların zayıf olduğunu dile getirdi. Savunma sanayisinde Ankara’nın liderliğiyle Türkiye’nin başarı hikayeleri yazabileceğine kimsenin inanmadığını ifade etti.

Erdoğan, Türkiye’nin 36 milyar dolardan 275 milyar dolara, turizm gelirinin 12,4 milyar dolardan 65 milyar dolara, savunma ihracatının 248 milyon dolardan 11 milyar dolara, milli gelirin ise 236 milyar dolardan 1,6 trilyon dolara çıkmasının hayalperestlik olarak görüleceğini ancak bunların gerçekleştiğini söyledi.

AK Parti Genel Başkanı, Türkiye’yi önce bölgesel bir güç, ardından küresel siyasetin oyun kurucusu yapacaklarını ve büyük bir kalkınma hamlesi gerçekleştireceklerini söyledi. 25 yıl önce hayal edilemeyen bu başarıların köklü reformlar, sessiz devrimlerle gerçekleştiğini belirtti.

Erdoğan, partisinin hizmet anlayışını sorunları çözmeye odaklandığını vurguladı. Su sıkıntısı, trafik sorunları, çarpık kentleşme gibi konularda çözüm odaklı çalışmalar yaptıklarını ifade etti. Yeni barajlar, yollar, metro hatları, modern konutlar, yeşil alanlar ve sağlık tesislerinin inşasına önem verdiklerini aktardı.

Toplamda 4 trilyon 280 milyar liralık yatırımı Ankara’ya gerçekleştirdiklerini söyleyen Erdoğan, partisinin hizmet anlayışıyla milletin beklentilerini karşıladıklarını ve Türkiye’nin modern bir vizyonla geleceğe hazırlandığını belirtti.

Erdoğan’ın konuşmasının ayrıntıları önemli gelişmeleri ve gelecek projeleri içeriyor.

Benzer Haberler
Okul saldırıları TBMM gündeminde: Sosyal medya temsilcileri sunum yapacak
Okul saldırıları TBMM gündeminde: Sosyal medya temsilcileri sunum yapacak
Süper Lig’de derbi haftaları belli oldu
Süper Lig’de derbi haftaları belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Savunma hedeflerine 5 yıl erken ulaşacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Savunma hedeflerine 5 yıl erken ulaşacağız
“Allies in Ankara” programı başladı
“Allies in Ankara” programı başladı
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi NATO Zirvesi’ne hazır
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi NATO Zirvesi’ne hazır
RTÜK’ten NATO Zirvesi yayınları için “milli güvenlik” vurgusu
RTÜK’ten NATO Zirvesi yayınları için “milli güvenlik” vurgusu
Haberin Doğru Adresi
Haberci Gündemi

Reklam & İşbiliği: [email protected]

Copyright © 2025 Tüm hakları HABERCİ GÜNDEMİ 'nde saklıdır.