Gündem

İstanbul ve Kocaeli’de 3 Milyar Liralık Dolandırıcılık Operasyonu!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 14 İlde Gerçekleşen Operasyonları Açıkladı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İstanbul ve Kocaeli merkezli 14 ilde 45 farklı paravan şirket kuran ve hesaplarında 3 milyar lira para hareketliliği belirlenen şüphelilere yönelik “Sibergöz-44” operasyonları düzenlendiğini belirtti.

107 Şüpheli Yakalandı!

Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde yürütülen operasyonlarda, İstanbul ve Kocaeli merkezli 14 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda 107 şüphelinin yakalandığı bildirildi. Operasyonlarda 4 ruhsatsız tabanca, döviz ve Türk lirası ile dijital materyallere el konuldu.

Detaylar İstanbul ve Kocaeli’de Ortaya Çıktı

Operasyonlarda, İstanbul’da İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, 45 farklı paravan şirket kuran ve hesaplarında 3 milyar lira para hareketliliği olan 96 şüphelinin yakalandığı belirtildi. Kocaeli’de ise 12 kişiden haksız kazanç sağlayan 11 şüphelinin gözaltına alındığı açıklandı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu